Workshop Naaien voor beginners

€159,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

 

Niveau:          

Geen ervaring vereist!

 

Wil jij zelf je kleding maken maar heb je geen ervaring met de naaimachine? Dan is deze lessenreeks iets voor jou.  Je kan altijd mee doen, met of zonder eigen naaimachine.

In deze leerrijke 5-daagse workshop werk je onder begeleiding van een ervaren iemand.  Je leert alles over een naaimachine, patroonlezen, verschillende steken en andere naaitechnieken zoals een knoop of rits inzetten.  Ook werken met paspel, biais, versteviging,... Het komt allemaal aan bod.

Na deze lessenreeks ga je dus heel wat comfortabeler aan de slag kunnen gaan met al die mooie patroontjes die je tegenwoordig in alle boekjes terugvindt.

En nog een voordeel: in elke les wordt ook effectief iets gemaakt.  Een speldenkussen, een schaarhoesje,... Zelfs een toilettas komt aan bod!

 

Tamara legt alles uit in theorie en praktijk en maakt er een leerrijke aangename lessenreeks van.

 

Wat is inbegrepen in de prijs?

  • Vakkundige uitleg gegeven door mensen met passie en kennis.
  • Het wordt aangeraden je eigen naaimachine/overlock mee te nemen, dan leer je deze ook goed gebruiken. Heb je zelf geen machine ter beschikking kan je een naaimachine van de winkel gebruiken. Reservatie op voorhand is nodig.  
  • Lockmachine en strijkijzer zijn aanwezig en mogen gebruikt worden.
  • Koffie-Thee-Water tijdens de workshops en wat lekkers voor erbij.
  • Frisdrank is ter beschikking tegen een kleine vergoeding.

 

Wat breng je zelf mee?

  • Stoffenschaar, stofkrijt (of stukje witte zeep), speldjes, tornmesje, machinenaalden, garen en andere fournituren.  Deze zijn de dag zelf ook aan te kopen in de winkel.
  • Je eigen naaimachine/lockmachine als je deze beschikbaar hebt. Vergeet ook zeker je pedaal en snoer niet! Heb je nog moeite met je naaimachine, neem dan eventueel ook je handleiding mee zodat wij je beter kunnen helpen, want elke machine is een beetje anders! 
  • Heb je geen eigen naaimachine?  Geen probleem, dan zetten wij er eentje voor je klaar. Graag wel op voorhand een seintje.
  • Enthousiasme en een glimlachKostprijs?  159€

 

Datums? Woensdag 9,16 en 30 september 2020 en woensdag 7 en 14 oktober van 18u30 tot 21u30.

 

 

 

Je inschrijving is pas definitief wanneer het inschrijvingsgeld betaald is.  De workshop is voor maximaal 6 personen omdat wij de individuele begeleiding zoveel mogelijk willen optimaliseren.  Wanneer er geen 4 personen ingeschreven zijn, gaat de workshop niet door. U wordt hier dan tijdig over verwittigd.

Bij afzegging door de deelnemer kan het inschrijvingsgeld pas terugbetaald worden wanneer de plaats nog opnieuw ingevuld kan worden.  Dit om de andere inschrijvingen de zekerheid te geven dat een workshop niet last minute moet worden geannuleerd.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen