Workshop BEGELEID NAAIATELIER 09/07/20

€25,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

 

Niveau:        

In deze workshop werk je onder begeleiding aan je eigen project.  Heb je een projectje liggen waarbij je even niet verder kan of durf je er niet goed aan beginnen?  Dan is dit begeleid naaiatelier ideaal voor jou. 

Tamara werkt graag samen met jou aan jouw eigen project.

 

De basiservaring is gewenst. Heb je deze niet, kijk dan eens of er nog plaats is bij onze beginnerscursus. Daar leer je alle technieken die nodig zijn om te starten met naaien.

 

Wat is inbegrepen in de prijs?

  • Vakkundige uitleg gegeven door mensen met passie en kennis.
  • Het wordt aangeraden je eigen naaimachine/overlock mee te nemen, dan leer je deze ook goed gebruiken. Heb je zelf geen machine ter beschikking kan je een naaimachine van de winkel gebruiken. Reservatie op voorhand is nodig.  
  • Lockmachine en strijkijzer zijn aanwezig en mogen gebruikt worden.
  • een bon van 10% te besteden in de winkel en op de webshop van Peachy Pop vanaf de betaling tot en met de dag van de workshop.
  • Koffie-Thee-Water tijdens de workshops en wat lekkers voor erbij.
  • Frisdrank is ter beschikking tegen een kleine vergoeding.

 

Wat breng je zelf mee?

  • Jouw eigen project, het stof, het patroon en liefst ook de uitleg.  Daarmee gaat de begeleiding een stuk makkelijker verlopen. Verschillende patronen gebruiken namelijk verschillende technieken.
  • Stoffenschaar, stofkrijt (of stukje witte zeep), speldjes, tornmesje, machinenaalden, garen en andere fournituren.  Deze zijn de dag zelf ook aan te kopen in de winkel.
  • Je eigen naaimachine/lockmachine als je deze beschikbaar hebt. Vergeet ook zeker je pedaal en snoer niet! Heb je nog moeite met je naaimachine, neem dan eventueel ook je handleiding mee zodat wij je beter kunnen helpen, want elke machine is een beetje anders!
  • Enthousiasme en een glimlachKostprijs?  25€

 

Datum?  Donderdag 9 juli 2020 van 18u30 tot 21u30. 

Bij het begeleid naaiatelier worden de uren gevolgd zoals hier opgegeven. Wij vragen dan ook tijdig je projectje af te ronden. Je inschrijving is pas definitief wanneer het inschrijvingsgeld betaald is.  De workshop is voor maximaal 6 personen omdat wij de individuele begeleiding zoveel mogelijk willen optimaliseren.  Wanneer er geen 4 personen ingeschreven zijn, gaat de workshop niet door. U wordt hier dan tijdig over verwittigd.

Bij afzegging door de deelnemer kan het inschrijvingsgeld pas terugbetaald worden wanneer de plaats nog opnieuw ingevuld kan worden.  Dit om de andere inschrijvingen de zekerheid te geven dat een workshop niet last minute moet worden geannuleerd.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen