Over ons

 

 

Adres:

Peachy Pop

Dorpsstraat 3 bus 1

3930 ACHEL

 

Openingsuren:

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10u00 tot 12u00 en 13u00 tot 17u00
Donderdag 10u00 tot 12u00 en 13u00 tot 17u00
Vrijdag 10u00 tot 12u00 en 13u00 tot 17u00
Zaterdag Doorlopend van 10u00 tot 16u00
Zondag Gesloten

Hallo,

Mijn naam is Wendy.  Ik ben moeder van 2 prachtige zonen.  Laten we ze omschrijven als: jong, enthousiast en met een eigen karakter :-)

Ik heb een fantastische man, die me steunde op de dag dat ik na bijna 15 jaar besliste om mijn vaste job op te zeggen voor het realiseren van mijn droom: een eigen winkel voor stoffen en fournituren.

Mijn vrienden hebben mij vaak gevraagd hoeveel verschillende creatieve hobby’s een mens kan hebben. Tja, veel dus ;-), maar er is er eentje die er bovenuit springt, en dat is het creëren van eigen kleding. Startend met een originele carnaval outfit op mijn 16de met mijn eigen goedkope machinetje en met hulp van mijn tante om de rits in mijn broek te zetten… Waar is de tijd naartoe…

Vandaag ben ik trots dat ik eindelijk de stap heb durven zetten.  In 2018 opent mijn eigen winkel onder de naam Peachy Pop.

 

Peachy betekent: “aantrekkelijk, schitterend”, Pop betekent: “oplichten, eruit springen”.  En is dat nu niet wat we allemaal willen wanneer we zelf kleding maken?  Het is in ieder geval hetgeen ik je toewenst: schitter in je zelfgemaakte outfit.  Spring eruit met je eigen creaties en originaliteit!

 

Welkom op mijn website.  Ik hoop dat je vindt wat je zoekt.  Heb je toch nog vragen, aarzel dan niet om het contactformulier te gebruiken.  Wil je net als ik ook graag de stoffen voelen vooraleer je ze aankoopt, dan verwelkom ik je graag in mijn bakstenen winkel in Achel.

 

Veel succes met je nieuwe ideeën en hopelijk zien we elkaar binnenkort!

 

Groetjes

Wendy