Workshop Lingerie Aurora, Cybelle of Diana beha 29/10 en 05/11/2020

€105,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

BESCHIKBAARHEID IS ENKEL ZICHTBAAR NA KLIKKEN OP ONDERSTAANDE LINK:

Inschrijven via deze link:

Workshop Lingerie-academie in ACHEL

Op deze website kan je ook meer informatie terugvinden over de beschikbare modellen.

 

Niveau:        

Bij voorkeur heb je al een slipje gemaakt en hiermee wat ervaring opgedaan.

Deze workshop is niet geschikt voor diegene die niet kunnen werken met een naaimachine.

 

Aurora is een beugelbeha met een eenvoudige maar stijlvolle snit. Ideaal als jouw eerste zelfgemaakte beha!  De Aurora beha heeft een zeer goede pasvorm en is bijgevolg een model dat voor veel verschillende bustes past. 

De Cybelle beha is een prachtige beugelbeha met driedelige cups. Dit model is ideaal voor de grotere buste of bredere omvangsmaat.

Diana is speciaal ontworpen met voorgevormde cups en is beschikbaar voor kleinere cupmaten. De Diana beugelbeha wordt gemaakt zonder onderrand voor een trendy, verfijnde look.

 

Samen met Lies leer je de beha maken in 2 dagen van +/- 4u.

Na de workshop neem je jouw beha dus mee naar huis, klaar om te dragen.

De docent meet je op voor de juiste maat. Deze maat kan afwijken van de maat die je gewoonlijk draagt. Daarom meten we altijd na om zeker te zijn dat jouw beha perfect past.

Je krijgt het patroon van de beha die je gekozen hebt in jouw maat mee naar huis met een werkbeschrijving.

Zo kan je de beha ook makkelijk op jezelf maken achteraf.

 

De dag zelf kan het pakket met alle nodige materialen aangekocht worden.  Er zijn dan verschillende soorten pakketten aanwezig in de winkel.  Deze pakketten zijn enkel beschikbaar tijdens de workshop en kunnen niet op voorhand aangekocht worden.

 

Kostprijs?  105€

 

Datums? donderdag 29/10 en 5/11/2020 van 18u tot 22u

 

Je inschrijving is pas definitief wanneer het inschrijvingsgeld betaald is.  De workshop is voor maximaal 6 personen omdat wij de individuele begeleiding zoveel mogelijk willen optimaliseren.  Wanneer er geen 4 personen ingeschreven zijn, gaat de workshop niet door. U wordt hier dan tijdig over verwittigd.

Bij afzegging door de deelnemer kan het inschrijvingsgeld pas terugbetaald worden wanneer de plaats nog opnieuw ingevuld kan worden.  Dit om de andere inschrijvingen de zekerheid te geven dat een workshop niet last minute moet worden geannuleerd.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen