Kalender 2019

  • Geplaatst op
  • Door Peachy Pop
  • 0

Alle activiteiten bij Peachy Pop in een handig overzicht.

 

Vrijdag 22/2/2019

Workshop "Baby of kinder T-shirt"

9u30 - 12u30

Wil je graag een T-shirtje maken voor je baby of een van je kinderen?  Dat kan!  En natuurlijk is dit altijd gezelliger in groep.

Heb je hiervoor interesse, schrijf je dan snel in voor deze workshop want de plaatsen zijn beperkt.

 

 

Donderdag 14/3/2019

 

Workshop "Basic T-shirt"

18u30 - 22u00

In deze workshop maak je onder begeleiding een basis T-shirt met een ronde halsboord. Je krijgt de nodige uitleg om met tricot te werken. Op het einde van de workshop ga je met een afgewerkt T-shirt naar huis. Deze workshop is geschikt voor beginners, maar ook meer ervaren deelnemers zijn welkom.

 

 

Dinsdag 19/3/2019

Workshop "Kokerrok uit rekbare stof"

18u30-22u00

Teken onder begeleiding je eigen patroon voor een kokerrok, helemaal op jouw maat aangepast!  En ga daarna aan de slag met rekbare stof om onmiddellijk het resultaat te kunnen bewonderen.

 

 

 

Donderdag 24/3/2019

Workshop "Perfect Play Henley"

18u30 - 22u00

De Perfect Play Henley is een mooi shirt/jurkje met verschillende opties. Het is een ideale tussenstap  naar moeilijkere patronen.

Deze workshop is geschikt voor wie een beetje naaiervaring heeft maar graag een stapje verder gaat. Je weet hoe je een patroon moet uitleggen en uitknippen en je kan werken met een rekbare steek. Het kledingstuk wordt verder onder begeleiding in elkaar gezet.

 

 

Zaterdag 30/3/2019

Workshop "Theo-hemd"

9u30-17u00

Deze workshop is voor deelnemers met een goede basis naaien. Je kan al goed je naaimachine gebruiken en weet hoe je een patroon moet knippen. In deze workshop gaan we een stapje verder en worden de technieken aangeleerd om een overhemd te maken. Een overhemd maken is een uitdaging, maar met onze begeleiding en tips durf je het wel aan!

Wij kiezen graag voor de Theo van Zonen09. Dit patroon is beschikbaar voor kinderen, tieners en heren en is een vaste waarde in naailand.

 

 

 

Donderdag 4/4/2019

Workshop "Odette"

18u30 - 22u00

Je eigen T-shirt naaien was nog nooit zo gemakkelijk.  Ideaal voor beginners.  Twijfels? Gewoon doen!  

In groep maak je je eigen T-shirt uit rekbare stof die je dan fijn mee naar huis kunt nemen om aan al je vrienden te laten zien.

Naaiplezier gegarandeerd!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Recente artikelen
Tags
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »