Patroon in de kijker: De Charlene van LMV

Patroon in de kijker: De Charlene van LMV

De Charlene uit La Maison Victor Editie 5 sept-okt 2018

 

 

Tijdens mijn zoektocht naar mooie stofjes, kwam ik deze Punta di Roma stof tegen in de meest fantastische herfsttinten die ik kon indenken.  De stof zelf was dan ook nog eens super zacht en lekker warm, dus ik kon niet wachten om ermee aan de slag te gaan.

 

Het duurde nog wel eventjes vooraleer ik beslist had welk patroon het zou worden.  Ik wilde vooral de stof laten spreken, maar zocht toch ook iets speciaal van vorm.

 

 

 

Vele patroonboekjes werden doorbladerd, maar evenveel boekjes werden weer aan de kant gelegd.  Toen viel mijn oog op de laatste LMV.  Hij lag nog op mijn tafel.  De Charlene stond bescheiden langs haar gebreide zusje, Leah, maar voor mij was het liefde op het eerst gezicht.  De stof was stevig en zou dus de vormen van de Charlene zeker tot recht laten komen.

 

Ik moest er niet langer over nadenken en ging onmiddellijk aan de slag.  Omdat ik vond dat het patroon ruim leek, maakte ik een maat kleiner dan deze uit de maattabel.  Achteraf was ik zeer blij met deze keuze.

 

Het stof bleek ideaal voor dit patroon, soepel genoeg en toch stevig zodat de mouwen mooi uitkomen.

 

Ik ben er helemaal fan van.  Er zullen zeker nog Charlenes onder mijn naaimachine uitvloeien, al zal de volgende wel 2cm langer worden, want met mijn handen in mijn haar, ging het maar juist :-D

 

Om te vieren dat de webshop online is, is op deze stof, maar ook op alle andere stoffen 10% korting met de kortingscode: WELKOM2018

Deze code is geldig tot 31/12/2018.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.