Patroon in de kijker: Chino pants van Wardrobe By Me

Patroon in de kijker: Chino pants van Wardrobe By Me

De Chino pants van Wardrobe By Me getest.

Al lang was ik op zoek naar een goed patroon voor een broek voor mijn man.

Hij is vragende partij om ook voor hem kleding te maken, maar door gebrek aan goede patronen bleef dit steeds naar de achtergrond verdwijnen.  Tot ik op en dag foto's zag van de Chino pants.  Samen met het stof dat ik op het oog had, leek dit een goede combinatie.

 

 

Er waren verschillende vrouwen die met dit patroon aan de slag waren gegaan, allemaal met verschillende soorten stof, en toch vond ik elke creatie opnieuw mooi en vooral de pasvorm viel daarbij op.  Dus... het patroon aangeschaft en vol enthousiasme de maten van mijn man opgenomen.

 

En ik moet zeggen... Het is een zalig patroon om mee te werken.  

Toegegeven: de maten kwamen gewoon goed overeen met deze van mijn man en dus was er niets op het patroon dat ik moest aanpassen (van geluk besproken :-D).  Dat maakte alles natuurlijker wel een stuk simpeler.  De uitleg bij het patroon is ook zeer goed, met duidelijke foto's.  Daardoor was ook het in elkaar zetten goed te doen.  Doordat ik niets moest aanpassen, heb ik geen testversie gemaakt, maar onmiddellijk gestart met een toffe jeans stof.

 

 

Ik kreeg zelf een geweldig WOW-gevoel toen ik de achterzakken in elkaar zette. Deze kwamen zo mooi uit!  Altijd fijn om zo'n gevoel te krijgen tijdens het naaien! Dan weet je weer waarom dit je hobby is.

 

 

Achteraf bekeken mocht ik de tailleband iets lager geplaatst hebben voor mijn man.  Hij draagt de broek namelijk graag op zijn heupen en nu komt zijn bodem juist iets te laag, maar dat is een klein detail dat zeker geen probleem geeft tijdens het dragen.

Het eindresultaat mag gezien worden.  Zelf vind ik hem er heel goed mee staan, fijn om zo naar je man te kunnen kijken.  En wat nog beter is: hij vind ze zelf geweldig.  Ik mag de andere jeans stoffen ook allemaal doen van hem :-D .  Hij zal toch nog even moeten wachten, want nu ben ikzelf weer aan de beurt.

 

 

Willen jullie ook aan de slag met deze stof of dit patroon?

Het patroon is de Chino Pants van Wardrobe By Me.

De stof kan je hier terugvinden.

 

Veel naaiplezier!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.