Nieuwe collectie SYAS? Onmiddellijk aan de slag!

Nieuwe collectie SYAS? Onmiddellijk aan de slag!

De nieuwe collectie van See You at Six is uit, en mijn zoon had onmiddellijk zijn favoriete stof uitgekozen. Aan de slag dus!

Het is opnieuw zo ver!  Een nieuwe collectie van See You at Six ligt in de winkel.  En deze keer was het voor mijn jongste zoon Senne een schot in de roos. 

 

Allereerst moet ik Tamara mijn excuses aanbieden.  Een tijdje geleden heeft zij een zelfgemaakte trui aan Senne gegeven en die werd onmiddellijk tot lieveling gebombardeerd.  Ja, mama maakt veel, maar die van Tamara lag toch juist iets hoger in de schuif... Tot vandaag!  

 

De stof is de Scribble Clouds.  Een hele mooie zachte French Terry van See You at Six.  Afgewerkt met zwarte boordstof van hetzelfde merk.  Als basis voor het patroon is de Perfect Play Henley gebruikt, maar natuurlijk weer met een Wendy-sausje.

 

 

Er is natuurlijk altijd de verplichte fotosessie.  Daarin moeten we deze keer blijkbaar duidelijk maken wat we van het kledingstuk vinden.  Zalig als ze dat zo willen uitbeelden.  Zoals het op de foto's duidelijk te zien is: Dit T-shirt is goedgekeurd en we vinden het stoer :-D

 

Voila, verplichting voldaan!  En nu... Spelen maar...

 

 

Dat is natuurlijk veel leuker en ik moet zeggen dat het ook voor mij fijn was om deze fotoshoot buiten verder te zetten.  Na dit buitenspeelplezier was het een feit: Dit is een schot in de roos!

 

De stoffen zijn vanaf nu te verkrijgen in de winkel en online.

 

Ik wens jullie ook veel naaiplezier toe!

 

Groetjes,

 

Wendy van Peachy Pop

 

Patroon: Perfect Play Henley van Pickle Toes Patterns à la Wendy

Stof: Scribble clouds SYAS

Boordstof: Zwart SYAS

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.