NIEUW PATROON: De Lodi Sweater van SYAS

Ja, ik heb de Lodi Sweater al getest en ja, hij zit heerlijk en dus komt er een Lodi-workshop bij Peachy Pop!

Zoals de meeste onder jullie heb ook ik uitgekeken naar de nieuwe collectie van SYAS.  Fijne stoffen met mooie opdruk voor jong en oud.  En deze keer is extra speciaal want ze brengen ook een nieuw patroon op de markt: De Lodi Sweater.

 

 

Van zodra ik deze zag, wist ik wat het ging worden: Nachtblauw is een kleur waar ik stiekem al even verliefd op ben, en ik had een combinatie met brons-zwarte band op de mouwen in mijn hoofd.  Daar leek dit patroon perfect voor.  Dus ik verspilde geen moment en ging onmiddellijk aan de slag met het patroon.  Doordat het op maat afgedrukt wordt, is knippen zeer gemakkelijk en heb ik ook geen aanpassingen gemaakt aan het patroon zelf.

 

Zelf ben ik zeer tevreden over het resultaat, wat minder over de foto's. Ach ja, fotomodel is nooit mijn roeping geweest :-D 

 

Tamara van Lunatiek heeft ook een geweldig exemplaar gemaakt. Benieuwd?  Ga dan zeker eens kijken op haar blog: LUNATIEK.

Omdat we zo tevreden zijn van het resultaat, willen we dit met iedereen delen en daarom wordt er op donderdag 17/1/2019 een Lodi-workshop gegeven.  Als je meedoet met de workshop, krijg je het patroon ter waarde van €6 GRATIS!

 

Twijfel dus niet langer, schrijf je in en maak tijdens een gezellige avond een Lodi Sweater voor jezelf.

 

Patroon: Lodi Sweater van SYAS

Stof: French Terry nachtblauw uni van SYAS

Band: Elastiek band brons bruin

 

 

Veel naaiplezier

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.