Gemaakt voor (en door) jou! met Libelle

Gemaakt voor (en door) jou! met Libelle

Een patroon uit Libelle van 14 februari 2019. Gemaakt en goedgekeurd!

Vorige week zag ik in de Libelle een patroon staan voor een leuke tas, makkelijk te maken en handig om overal mee naar toe te nemen.  Of het nu boodschappen zijn, het strand, of naar de stad, met deze tas kom je overal!

 

 

De canvas met strepen die ik gebruikt heb, trok al langer mijn aandacht en ik was dus al even op zoek naar een geschikt patroon hiervoor.  De tas uit de Libelle was ideaal voor hetgeen ik in mijn hoofd had en dus was ik onmiddellijk verkocht.

 

 

Ik start altijd met het idee om het patroon volledig te volgen, maar toch betrap ik er mij elke keer op dat dit niet lukt.   Ook hier heb ik een paar kleine aanpassingen gedaan.  Door de canvas heb ik gekozen voor een lichtere versteviging en ik heb bovenaan ook een drukknopje gezet.  Voor de rest heb ik netjes gevolgd wat er stond geschreven en alles verliep vlot.  De grijze tassenband paste mooi bij het geheel.

 

 

Het is een gemakkelijk te maken tas, met een goede uitleg.  Ze verwijzen in Libelle ook naar het boek "MIJN TAS 2" van Elisanna & Fynn.  Dat kan ik alleen maar bevestigen.   Ook in dit boek zijn veel leuke tassen te vinden en de uitleg is ook zeer uitgebreid met foto's.

 

 

Ik heb ondertussen de tas al gebruikt voor boodschappen en in combinatie met het mooie weer van de laatste dagen voelde ik me zelfs even helemaal al in de zomer! Een aanrader dus!

 

De stoffen, de fournituren en het boek "MIJN TAS 2" zijn allemaal te verkrijgen bij Peachy Pop in de winkel of online.

Stoffen: Printed canvas breton stripe en Poplin circles grijs.

Fournituren: Tassenband grijs 30mm

Boek: MIJN TAS 2

 

 

 

Ik wens jullie alvast veel naaiplezier!

 

Groetjes

Wendy van Peachy Pop

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.