Dixie and me: Love it!

Dixie and me: Love it!

Trendy bomber met... Pofmouwen! Helemaal 2019!

See You at Six heeft sinds kort ook een nieuw patroon op de markt: De Dixie Bomber.

 

Een patroon op maat zoals we gewoon zijn van het merk, en helemaal trendy.  De catwalk loopt er vol van: pofmouwen!  Verschillende grote modehuizen experimenteren ermee en samen met de wijde broeken zijn ze de modetrend van deze zomer.  Dit patroon speelt daar perfect op in en is daarom een musthave voor je nieuwe gardarobe.

 

 

Mij leek dit cobalt blauw ideaal om mee aan de slag te gaan.  De stof zelf was een dikkere structuur tricot, wat voor een bomber mooi is meegenomen.  De keuze werden gemaakt, nu enkel nog aan de slag.

 

Zoals ik al eerder zei is dit een patroon dat op ieders maat gemaakt wordt.  Ik gaf daarom ook mijn eigen maten in op de website, en al snel had ik een patroontje speciaal voor mij ontworpen.  Het bleken wel veel pagina's te zijn, waarvan er een aantal niet nuttig waren en dus kwam er best wat print-, knip- en plakwerk aan te pas, maar uiteindelijk had ik een werkbaar patroon.

  

 

Op het patroon zelf wordt de boord nog eens extra dubbel gevouwen, wat in het begin wat verwarrend was.  Zeker omdat ik met cuffs werkte en dit dus helemaal niet nodig had.  Maar het gebruik staat goed uitgelegd in de handleiding en dus was omzetten naar een gewone boord uiteindelijk niet moeilijk en uiteindelijk bleek het project ook vlot afgewerkt te kunnen worden. 

 

 

De lekker ruime mouwen zorgen ervoor dat deze bomber heerlijk en comfortabel zit.  Lekker warm ook.  

En de glitter die in de gebruikte boord aanwezig is, zorgt ervoor dat ik dit met veel verschillende outfits kan combineren.

  

 

Ik ben zeer tevreden over dit patroon en over de stof.  Ik heb hem aan de fotoshoot gewoon aangehouden voor een wandelingetje en heb volop genoten.  Een aanrader dus!

 

Wil je zelf ook hiermee aan de slag: dan krijg je hierbij de links van mij:

Patroon: Dixie bomber SYAS

Stof: Structuur tricot van Swafing

Boord: Cuffs navy silver by Poppy 

 

Ik wens jullie nog heel veel naaiplezier!

 

Groetjes

Wendy van Peachy Pop

 

 

 

Reacties

  1. Peachypop NA Peachypop NA

    Dag Ria,
    Bedankt voor het mooie compliment :-D
    groetjes
    Wendy van Peachy Pop

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.