De Poppy zomercollectie en de Perfect Play Henley? Een ideale match!

Wat doe je als de zomer begint te kriebelen? Dan ga je gewoon met de nieuwe collectie van Poppy aan de slag!

Ken je dat gevoel: je ziet een stof en denk onmiddellijk: WAUW, die springt eruit!  Die roept mij om er iets leuk mee te doen.  Dat gevoel had ik met het aarbeienstofje van de nieuwe collectie van Poppy.

 

 

Laten we echter eerlijk zijn tegen elkaar: mijn 2 zonen zagen dit veel minder zitten.  Hun enthousiasme was beneden alle peil, en dat begreep ik volledig.  Gelukkig heb ik in de familie een nichtje, dat heel dankbaar was toen ik de foto van het stof doorstuurde: Ja, daar wou ze wel een kleedje van.

 

 

De Perfect Play Henley is een patroon van Pickle Toes Patterns.  Ik werk graag met hun patronen, omdat ik vind dat zij juist dat "ietsje" meer hebben.  Dat geldt zeker voor dit patroon.

Het is eigenlijk een T-shirt, maar dat houdt mij niet tegen om er een jurkje van te maken.  Dit kan op verschillende manieren.  Ik koos deze keer om het T-shirt te verkorten en er een rimpelrokje aan te zetten.

 

 

Het nichtje werd opgetrommeld om het kleedje te passen, wat ze met veel enthousiasme dezelfde dag nog kwam doen.

Ik kon mij geen beter model wensen.  Het was zalig om haar gezichtje te zien en de foto's gingen vanzelf.  

 

 

Wil je ook zo'n jurkje maken?  Dat kan, en dan nog wel onder vakkundige begeleiding.  

De Perfect Play Henley is namelijk 1 van onze workshops.  En in de prijs van de workshop, zit het patroon inbegrepen!  (En natuurlijk ook de hack die ik er op heb toegepast, zodat ook jij het T-shirt patroon kan aanpassen tot een jurk)

 

Patroon: Perfect Play Henley by Pickle Toes Patterns

Stoffen: Tricot Strawberry by Poppy, Boordstof zalmroze lurex, Tricot wit

Workshop: Perfect Play Henley

 

Heel veel naaiplezier gewenst!

 

Wendy van Peachy Pop

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.